عرضه گوشت خوک که در یک آزمایشگاه چین تولید شد

تاریخ ارسال : 05 سپتامبر 2021 ساعت : 10:27 ق.ظ 0 نظر
Print Friendly, PDF & Email

یک شرکت نوپای چینی که در آزمایشگاه گوشت خوک تولید کرده، می‌گوید قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ میلادی محصولات خود را با قیمتی قابل رقابت با گوشت سنتی به بازار عرضه کند.این شرکت استارت‌آپ به نام سل‌ایکس مجموعه‌ای از گوشت‌های تولیدشده آزمایشگاهی را در نمایشگاه عرضه کرد و از شرکت‌کنندگان و افرادی که در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده‌اند، خواست که یکی از آنها را بچشند.روز جمعه سوم سپتامبر یکی از محصولات سل‌ایکس عرضه شد که در آزمایشگاهش در شانگهای از کشت ماهیچه خوک سیاه چینی ساخته شده است.

دیدگاه شما

خبرنامه