🔹بر اساس یک تحقیق تازه، مصرف زیاد لبنیات پر چرب، با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است. بر این اساس مصرف محصولات لبنی پر چرب سلامت قلب را به خطر نمیاندازد.
🔹این تحقیق که توسط تیم بینالمللی از متخصصان انجام شده، دیدگاه رایج درباره لزوم پرهیز از مصرف محصولات لبنی پر چرب نظیر ماست، پنیر و شیر، به دلیل بالا بودن میزان چربیهای اشباعشده آنها را به چالش کشیده است.
🔹این گروه از محققان میگویند شواهد زیادی در دست است که نشان میدهد در بحث سلامت، نوع و منبع چربیهای خوراکی نقش مهمتری از میزان مصرف چربی ایفا میکند.
🔹محققان مصرف چربیهای لبنی را در ۴۱۵۰ نفر از شرکتکنندگان سوئدی که همه ۶۰ ساله بودند، بررسی کردند.
🔹در این تحقیق، شرکتکنندگان به طور متوسط بیش از ۱۶ سال تحتنظر بودند و مواردی نظیر مرگ، حملههای قلبی، سکته و سایر بیماریهای قلبی عروقی در آنها بررسی شد.
🔹یافتههای این تحقیق نشان میدهد که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در کسانی که سطح اسیدهای چرب در بدنشان بالا بود، در پایینترین حد بود.
@BBCPersian
📷 Getty