۱۵ نکته برای بالا بردن عمر ماشین لباسشویی

تاریخ ارسال : 06 سپتامبر 2022 ساعت : 11:35 ق.ظ 0 نظر
Print Friendly, PDF & Email

ماشین لباسشویی باعث شده در وقت و انرژی ما خیلی صرفه‌جویی شود. البته تا وقتی که ماشین لباسشویی خراب نشود. وگرنه هزینه و وقت زیادی از ما گرفته می‌شود.

۱۵ نکته برای بالا بردن عمر ماشین لباسشویی

اصول استفاده و مراقبت از ماشین لباسشویی اتوماتیک

به گزارش اقتصاد آنلاین، پس بهتر است با روش ها و نکات نگهداری از ماشین لباسشویی آشنا باشیم تا حداکثر استفاده و بهره وری را تا سال ها از ماشین لباسشویی خودمان داشته باشیم. در ادامه ساده‌ترین نکات نگهداری درست از ماشین لباسشویی را می خوانیم که از خراب شدن ماشین لباسشویی ما جلوگیری می کنند.

نکاتی در مورد ماشین لباسشویی

۱- از گذاشتن اجسام سنگین یا نشستن روی ماشین لباسشویی بخصوص زمانی که روشن است و در حال شستن لباس‌هاست خودداری کنید.

۲- درب ماشین را آرام باز و بسته کنید. چراکه اکثر ماشین لباسشویی‌ها درب آنها خیلی حساس است و با کمی بی‌دقتی خراب می‌شود. حتی ممکن است بر اثر کمی فشار زیاد لولای آن بشکند.

۳- بعد از شستن لباس‌ها حداقل نیم ساعت درب ماشین را باز بگذارید، تا داخل ماشین خشک شود و زنگ نزند. همچنین رطوبت باعث می‌شود که قارچها و میکروب‌ها در ماشین لباسشویی رشد کنند و علاوه بر ایجاد بو، آلودگی را به لباس‌هایی که بعداً وارد ماشین می‌شوند، انتقال داده و ایجاد بیماری‌های پوستی و … می‌کنند.

۴- فیلتر لباسشویی را چک و تمیز کنید. مخصوصاً فیلتر تخلیه؛ بعد از یک مدت مو و پارچه‌های ریز ممکن هست در آن گیر کرده باشند که برای کارکرد درست ماشین لباسشویی باید حتما تمیز شود.

ماشین لباسشویی

۵- جا پودری را هر چند ماه یکبار بیرون آورید. آن را تمیز کنید، و بعد اجازه دهید؛ خشک شود. سپس سر جایش بگذارید.

۶- یکی از نکات مهم برای نگهداری از ماشین لباسشویی این است که: دقت کنید ماشین لباسشویی شما تراز باشد. اگر ماشین شما ایجاد صدا و لرزش زیادی می‌کند؛ دلیل آن این هست که ماشین لباسشویی شما تراز نیست. تراز نبودن ماشین لباسشویی به موتور آن فشار وارد می کند.

۷- حداقل سالی دو یا سه بار برای جلوگیری از جرم‌گیری و شکل‌گیری قارچهای انگلی در ماشین لباسشویی خود، ماشین را روی داغترین درجه آن با یک دور آبکشی اضافی تنظیم کنید. در جای پودری آن یک فنجان سرکه بریزید و ماشین را وقتی‌که خالی است روشن کنید. البته بعضی از ماشین‌ها دارای گزینه تمیز کردن خودکار می‌باشند.

۸- از چرخاندن سلکتور ماشین خود در خلاف جهت خودداری کنید. چرخ‌دنده‌های آن آسیب می‌بیند و بعد از یک مدت خراب می‌شود.

۹- اگر در بین لباس‌های کثیف لباس زیپ‌دار وجود دارد، زیپ آن‌ها را ببندید و برعکس کنید و داخل ماشین بیندازید. تا به استیل داخل مخزن ماشین آسیب وارد نشود.

۱۰- از قرار دادن لباس زیادی داخل ماشین خودداری کنید. چرا که برای شستن آن‌ها خیلی به موتور فشار وارد می‌شود. همچنین لباس‌ها خوب شسته نمی‌شوند.

۱۱- حتما داخل جیب لباس‌ها را بگردید، تا اشیا فلزی، دستمال کاغذی و… در آن نباشند. بعد لباس‌ها را دخل ماشین بیندازید. این کار علاوه بر آسیب زدن به محفظه داخلی ماشین لباسشویی ممکن است؛ موجب گرفتگی فیلتر تخلیه شود.

۱۲- از پودرهای متفرقه یا پاکننده‌های دستی، به دلیل اینکه دارای مواد شیمیایی آسیب‌رسان به ماشین و کف زیاد هستند. استفاده نکنید. همچنین از نرم کننده‌ها و سفیدکننده‌ها به مقدار کم استفاده کنید. تا به مرور دچار آسیب به قطعات ماشین نشود.

۱۳- لباس‌های کثیف را برای مدت طولانی در ماشین قرار ندهید. هرموقع خواستید لباس‌ها را بشویید، آن‌ها را داخل ماشین قرار دهید. چرا که موجب می‌شود؛ میکروب‌ها و قارچ‌ها در ماشین شما ایجاد شود. همچنین وقتی لباس‌ها را شستید. بیشتر از نیم ساعت داخل ماشین نماند. چون رطوبت دارند و موجب ایجاد قارچ در ماشین می‌شوند. این رطوبت به مخزن ماشین هم آسیب می‌زند.

۱۴- از انداختن جوراب و لباس‌های کوچک مثل لباس‌زیر در ماشین خودداری کنید. اینکار علاوه بر اینکه این نوع لباس‌ها را خراب می‌کند. ممکن هست این لباس‌ها هنگام خروج آب وارد فیلتر خروجی شوند و به ماشین آسیب بزنند. بهتر است این لباس ها را در کیسه های مخصوص که برای شستن لباس های ریز در ماشین لباسشویی هستند قرار دهید.

۱۵- هیچ وقت فکر نکنید با زیاد ریختن مواد شوینده لباس ها بهتر تمیز می شوند. استفاده زیاد از مواد شوینده هم به ماشین آسیب می زند هم لباس شما را بیشتر خراب می کنند.

در نکات بالا تقریباً هر آنچه برای نگهداری از ماشین لباسشویی لازم بود گفته شد. با رعایت این نکات ساده می توانید سالیان طولانی از استفاده از ماشین لباسشویی خود استفاده مفید داشته باشید.

اگر شماهم نکته ای برای نگهداری از ماشین لباسشویی می دانید که من جا انداختم، خوشحال می شوم برامون بنویسید. منبع: چاره دان

دیدگاه شما

خبرنامه