در این مطلب به آموزش خشک کردن میوه در سرخ کن بدون روغن میپردازیم.

فائزه امین پویا؛ برای اینکه با اصول خشککردن میوه در سرخکن آشنا شوید، کار زیادی لازم نیست تا انجام دهید. ابتدا میوه مورد نظر خودتان را شسته و سپس به صورت اسلایس و یا همان ورقه ورقه در میآورید. میوهها نباید ورقههای بسیار نازک و یا بسیار قطور داشته باشند، زیرا در صورت نازک بودن امکان سوختن آنها و در صورت قطور بودن امکان خیس ماندن و آبدار ماندن میوهها وجود دارد.
پس از ورقه ورقه کردن میوهها، آنها در سرخکن قرار دهید. در نظر داشته باشید که نباید اسلایسها روی هم قرار گیرند. سپس دمای سرخ کن را در درجه پایین تنظیم کرده و اجازه میدهیم تا میوهها برای حدود یک ساعت خشک شوند.
اندازه میوه ها برای خشک شدن در سرخ کن بدون روغن
سرخ کنهایی که از این برنامه بهره نمیبرند نیز قادر به خشک کردن میوه هستند.
جهت کسب نتیجه بهتر در خشک کردن میوه در سرخ کن بدون روغن بهتر است آنها را به لایههای نازک و کوچک تقسیم کرد تا سریعتر و مرغوبتر آبگیری و خشک شوند.
سرخ کن بدون روغن فیلیپس HD۹۲۷۰
دیگر سرخ کن بدون روغن درجه یک و قدرتمند بازار است که از برنامه پخت پیش فرض DEHYDRATE (آبگیری و خشک کردن میوه) بهره میبرد. این سرخ کن برخلاف مورد قبلی دارای یک کاسه با گنجایش ۶ لیتر است.
توان مصرفی این سرخ کن ۲۰۰۰ وات است و علاوهبر دستور پخت خشک کردن از ۶ برنامه پخت دیگر نیز بهره میبرد.
چه میوه هایی را می توان در سرخ کن خشک کرد
بیشتر میوهها قابلیت آبگیری و خشک شدن در سرخ کن را دارند؛ اما این لیست، بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند:
توت فرنگی
زرد آلو
گیلاس
انگور
کیوی
بلوبری
پرتقال
انبه
موز
گلابی
آناناس
گوجه فرنگی
سیب
هلو
علاوهبر میوه، سبزیجات را نیز میتوان در سرخ کن آبگیری کرد:
قارچ
فلفل
چغندر
کلم بروکلی
نخود فرنگی
ذرت