مشخصات سوسیس و کالباس سالم

تاریخ ارسال : 12 آوریل 2015 ساعت : 11:03 ق.ظ 0 نظر
Print Friendly, PDF & Email

سازمان استاندارد تهران اعلام کرد: بیش از ۷ هزار کیلو سوسیس و کالباس غیراستاندارد در سال گذشته توقیف شد. سازمان استاندارد تهران با اشاره به توقیف بیش از 7 هزار کیلو سوسیس و کالباس غیراستاندارد در سال گذشته، نسبت به رعایت نکات بهداشتی در مصرف و خرید فراورده های گوشتی هشدار داد.

طبق اعلام این سازمان، در خرید سوسیس و کالباس توجه به نکاتی مانند بسته بندی و مشخصات، تمیز و سالم بودن لفاف خارجی محصول، تاریخ تولید و انقضا، نشان استاندارد و بوی خوب و مطلوب اهمیت دارد.

رنگ سوسیس و کالباس باید در سطح مقطع یکنواخت و صورتی روشن باشد و در زیر دستگاه برش ریز ریز و خمیر نشود.

در این گزارش تأکید شده، هرگونه لکه غیرعادی در سطوح به رنگ سفید، سبز و قهوه‌ای و یا حباب هوا در بافت فراورده مشکوک و غیر قابل مصرف است، از سوی دیگر لفاف خارجی محصول باید به طور کامل به سوسیس و کالباس چسبیده باشد و فضای خالی بین آنها وجود نداشته باشد.

همچنین باید از نگهداری سوسیس و کالباس در فریزر و و دمای انجماد خودداری شود، ضمن آنکه پس از باز شدن وکیوم و قطعه کردن آن نباید بیش از سه روز در یخچال نگهداری شود.

همچنین لازم است روی تمام پوشش ها ویژگی های محصول شامل درصد گوشت، پروتئین، چربی، نشان استاندارد، نام و نوع فراورده، نام مواد به کار رفته در فراورده، نام و نشانی تولیدکننده، شماره پروانه ساخت و بهره برداری، تاریخ تولید و انقضا، عبارت «در یخچال نگهداری شود»، روش و درجه حرارت نگه داری و مدت زمان نگه‌داری کنترل شود.

منبع : فارس

دیدگاه شما

خبرنامه